Szolgáltatásaink

Kreatív koncepciókészítés és kivitelezés
Ön álmodott valamit, de nincs kivel megvalósítania…
Még nem tudja, mivel kápráztassa el a vendégeit, munkatársait, a közönséget vagy a nagyérdemű publikumot…

Állunk a rendelkezésére! A programjavaslattól a megvalósításig számíthat csapatunkra.

Helyszínválasztás
Számos kültéri és beltéri helyszínt jó szívvel ajánlunk az alkalomhoz illően a hagyományőrző tanyától az exkluzív kastélyig, az elegáns étteremtől a legújabb trendet követő rendezvényhelyszínig. Amennyiben partnerünk rendelkezik elképzeléssel, avagy adott helyszínnel, készséggel alkalmazkodunk a rendezvény adta lehetőségekhez.

Technikai lebonyolítás és eszközbiztosítás
Saját eszközparkunk igénybevételével és megbízható, sok éves szakmai együttműködéssel rendelkező alvállalkozók bevonásával vállaljuk egy vagy többnapos kültéri és beltéri rendezvények, fesztiválok teljes körű technikai lebonyolítását.

 • Vásári installációk, standok, pavilonok, faházak, sátrak
 • Hang – fény – színpadtechnika – kivetítők – hangulatfények
 • Szabadtéri rendezvénykellékek
 • Beltéri installáció és teremrendezés
 • Biztonsági őrzés és hosztesz szolgálat

Dekoráció jelmez és díszlet
A rendezvény hangulatához illő jelmez, díszlet és dekoráció kiválasztása, megteremtése mindig kiemelten fontos csapatunk számára a legkisebb asztali dísztől a beltéri vagy szabadtéri látványig, színpadképig.
Dekoratőreink, jelmez és díszlettervezőink színházi szakemberek, építészek, iparművészek.
A Stílus lehet akár: ünnepélyes, elegáns, egyedi, színes és fekete, fehér, extravagáns, meghökkentő, hagyományőrző, patinás, múltidéző. A megvalósításnál fontos számunkra a megfelelő, jó minőségű anyagválasztás, az egyedi és időtálló kivitelezés. Munkáink során dekoráltunk már nagyméretű szabadteret, patinás kastélytermet, elegáns éttermet, sétálóutcát vagy bevásárlóközpontot egyaránt. Dekoratőreink fantáziája előtt nincs akadály.

Kommunikáció és promóció, Grafikai tervezés és kivitelezés
Egy rendezvény attól válik sikeressé, ha sokan látogatják és megelégedéssel térnek haza. Megrendelőinkkel szoros együttműködésben összetett reklám és kommunikációs megoldásokat nyújtunk partnereinek. Szolgáltatásaink között talál ún. offline, azaz hagyományos reklámeszköz megoldásokat, online kampánytervezést, marketing kommunikációs eszközöket, de igyekszünk segítséget nyújtani az eredményes reklám- és kommunikációs stratégiák kialakításában és üzemeltetésében valamint igény szerint az integrált sajtókommunikációban.

Rendezvénydokumentáció
A szó elszáll…a fénykép vagy filmdokumentáció megmarad. Emlékezzen vagy referenciaként használja a rendezvényről készült felvételeket. A dokumentációs anyagokat egyedi igény szerinti adathordozón adjuk át partnereinknek, a filmfelvételek stúdiómunkáit is vállaljuk.

Kreatív catering
Akár kültéri, akár belső helyszín ad otthont a rendezvénynek hagyományos és különleges gasztronómiai látványosságok tárháza biztosítja a kulináris élvezeteket.

 • Kemencés és serpenyős sültek – látványkonyhák
 • Mangalica termékek
 • Kürtőskalács faszénen sütve
 • Langalló – kemencés lángos és hagyományos krumplislángos
 • Pityóka tekerentyű
 • Kemencében sült rétesek és más különleges édességek
 • Bor és pálinka házak
 • Kávé és teaház

Az elegáns ünnepi és üzleti vacsoráknak és fogadásoknak is megadjuk a módját: több féle stílusban kínálunk exkluzív tálalást és menü összeállítást a hagyományos étkektől a különleges reform és vegetáriánus menüsorig.

Rendezvényre szabott árak
A program arculatához, típusához szabott egyedi árakkal, kedvezményes állandó konstrukcióink mellett szezonális projektajánlatokkal rendelkezünk. Kérje rendezvényre szabott egyéni ajánlatunkat!